Mediation als U gaat Scheiden! In goed overleg Uw Echtscheiding regelen!

Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom mensen gaan scheiden. Maar zeker is, dat wat de reden ook is, dit altijd gepaard gaat met pijn, verdriet, angst, onzekerheid en schuldgevoel. 

Hoe pak je zoiets aan? Wat moeten we regelen? Hoe vertellen we het de kinderen?

Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring zodat wij u op een professionele maar vooral ook menselijke wijze begeleiden. Degenen die u al zijn voorgegaan waren blij verrast met de betrokken wijze waarop wij met mensen omgaan.

Als u uw relatie wilt beëindigen kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Of u nu gehuwd bent, een geregistreerd partnerschap bent aangegaan of dat u samenwoont met of zonder samenlevingscontract. Wij helpen u graag om dit op een snelle deskundige wijze te regelen. 

Natuurlijk begrijpen wij dat dit ingrijpende proces emotioneel niet makkelijk voor u is en daarom adviseren wij u om vooraf een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. In dit gesprek kunnen wij al uw vragen beantwoorden en u uitleggen op welke wijze wij samen met u willen werken en over de kosten van de begeleiding. En als u merkt dat er een “klik” is zal het voor u makkelijker zijn om alles te kunnen bespreken. Pas dan komen er oplossingen in zicht die voor u beiden passend zijn. En vanzelfsprekend staan bij ons uw kinderen centraal.

De onderwerpen die in elk geval aan de orde zullen komen zijn:

 

Als mediator ben ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Indien gewenst kan ik voor u een toevoeging aanvragen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. U dient dan uiteraard te voldoen aan de criteria van  de Raad voor Rechtsbijstand.

Als MfN Registermediator sta ik ingeschreven bij de MfN ( Mediatorfederatie Nederland). Tevens ben ik gecertificeerd Stiefplancoach om samengestelde gezinnen te begeleiden om van hun samengestelde gezin een succes te maken. Kijk voor informatie op de pagina samengesteld gezin.

Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Frans Antonis (Mfn / NMI Register Mediator)

Mediator voor mediation in de regio Amersfoort, de wijken Vathorst, Nieuwland,  Kattenbroek, Zielhorst, Schothorst, Leusderkwartier, Schothorst Noord, Schothorst Zuid, Kruiskamp, Koppel, Vermeerkwartier, scheiden Hoogland West, Binnenstad, Stadshart, Kruiskamp, Soesterkwartier, Eemkwartier, Liendert, Rustenburg, Schuilenburg, Bergkwartier, Gooi en Omstreken, scheiden Leusden, Nijkerk, Baarn, Hoevelaken, Bunschoten, Bilthoven, Spakenburg, Hoogland, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Ermelo, Putten. Harderwijk, Barneveld, Ede, Stoutenburg, Bilthoven, Soest, Hilversum, Eemdijk, Bussum, Naarden, Zeist, Putten, Ermelo, Harderwijk, Soestduinen, Leusden Zuid, Woudenberg, Achterveld, Barneveld, Hooglanderveen, Soesterberg, Holkerveen, Zeist, Blaricum, Ederveen, Eemnes, Blaricum, Doorn, Nieuwegein, en Hilversum.

Woont u niet in een van deze plaatsen neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.